Papírové talíře světle modré 17cm 8ks

Papírové talíře světle modré 17cm 8ks

Zákazníky doporučované zboží, Papírové talíře světle modré 17cm 8ks od oblíbené společnosti nyní za cenu 48 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem

48 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Papírové talíře světle modré 17cm 8ksHledáte stylově a zároveň praktické řešení pro servírování jídla ? Pak jsou malé papírové talíře světle modré s průměrem 17 cm a balením po 8 ks přesně to, co potřebujete! Tyto talíře jsou ideální pro různé příležitosti, jako jsou: Narozeninové oslavy: Dejte vaší oslavě stylovost s našimi papírovými talíři, které potěší děti i dospělé.Grill párty a pikniky : Papírové talíře jsou praktické řešení na grilování, když se nechcete starat a řešit mytí nádobí.Festivaly a akce:< /strong> Papírové talíře jsou ideální na různé festivaly a akce, užívat si pohodu a jest je nejlepší možná kombinacePapírové talíře světle modré jsou vyrobeny z kvalitního papíru, který je odolný vůči přetečení a rozmočení. Díky průměru 17 cm jsou talíře vhodné pro různé menší druhy jídel, jako jsou koláče, zákusky, saláty, sendviče a jednohubky.Proč jsi nakoupit/objednat papírové talíře právě u nás?Nabízíme nejkvalitnější party talířů na trhu za dlouhodobě nízké ceny.Jsou ideální pro různé příležitosti.Talíře jsou vyrobeny z kvalitního papíru, který je odolný vůči přetečení a rozmočení.Dostupný průměr 17 cm je vhodný pro různé druhy menších jídel a občerstvení.Balení po 8 ks vám vystačí na menší párty.Poskytujeme vynikající zákaznické služby a jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s výběrem a zodpověděli všechny vaše dotazy.Neváhejte a objednejte si malé papírové talíře světle modré už dnes a užijte si praktické a zároveň stylové řešení pro servírování jídla![HASH_PROD_TABS_3ah1]

Parametry produktu Papírové talíře světle modré 17cm 8ks

  • EAN: 011179005208
  • Výrobce: Unique
  • Cena s DPH: 48 Kč

Podobné produkty

Papírové talíře světle modré 17cm 8ks

Další produkty od výrobce

Unique

kvalitní značky Unique - tento artikl čeká na vás ve výprodejové akci za 48 Kč. Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
  • 99 Kč při zasílaní přes Zásilkovnu
  • 125 Kč při zasílání kurýrem, v případě platby za objednané zboží převodem nebo kartou
  • 150 Kč při zasílání kurýrem s platbou na dobírku
Platba

  • Besteron - Platba kartou
  • Platba předem na náš bankovní účet