Balónky Máša a Medved 28cm 8ks

Balónky Máša a Medved 28cm 8ks

Udělejte si radost produktem Balónky Máša a Medved 28cm 8ks od populární značky za příznivou cenu 98 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 5 ks

98 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Balónky Máša a medvěd 28cm 8ksLatexové balónky Máše a Medved na narozeninovou oslavu pro holčičku. Inspirujte se z nejširší nabídky výzdob - od stolování až dekorací >dětskou oslavu s motivem Máše a Medved! Připravte pro dcerku jedinečnou oslavu narozenin s našimi balony.Základní vlastnosti balónků:Průměr balónků: 28cmPočet kusů v balení: 8Počet barev: 2Vhodné pro foukání heliem i vzduchemTipy k dekoraci:Vytvořte si veselou balonkovou kytici: Zkombinujte balóny s příbuznými barvami balónů a vytvořte jsi tak jedinečnou kytici, která bude ozdobou vaší dětské oslavě v růžové a fialové barvě.Vytvořte originální balonkovou girlandu: Nafoukněte balóny různých velikostí a navlečte je na vlasec nebo stuhu. Girlandu můžete zavěsit na strop, stěnu nebo dveře.Ozdobení stolu: Přidejte figurky kočiček, konfety ve tvaru květin pro dokonalou narozeninovou výzdobu.V našem obchodě najdete také různé doplňky pro balónky:Závaží: Závaží zabrání balónům, aby odletěly.Stuha: Stuha dodá balonům elegantní vzhled a usnadní jejich manipulaci.Gel do balonků: Gel do balonů prodlouží dobu létání balonů naplněných heliem.Pumpa na balonky: Vhodný doplněk k plnění balonů vzduchemHéliová bomba: Skvělý způsob, jak rychle a jednoduše naplnit balóny heliem. Nabízíme v různých velikostech, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.Upozornění:Chraňte balóny před přímým sluncem a vysokými teplotami: Balonky vyrobené z latexu se při vystavení přímému slunci a vysokým teplotám mohou zmenšit a prasknout. Uchovávejte balony na chladném a suchém místě.Dávejte pozor na ostré předměty: Balonky se mohou snadno poškodit ostrými předměty. Manipulujte s nimi opatrně.Dbejte na bezpečnost dětí: Balonky s heliem uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Heliové balóny se po splasnutí stávají nebezpečnými polykáním.Nepřetěžujte balóny: Balonky nenafukujte příliš silně, protože by mohly prasknout. Dodržujte doporučené maximální plnicí tlaky uvedené na obalu balonků.Likvidujte balóny zodpovědně: Po použití balónky zlikvidujte zodpovědně. Nepouštějte je do ovzduší, protože by mohly představovat nebezpečí pro ptáky a jiná zvířata.Dodatečné informace:Latexové balony doporučujeme nafukovat balónkovou pumpou, ne ústemi. Nafukování ústy může balónek poškodit a zkrátit jeho trvanlivost.Před nafouknutím balonků si zkontrolujte, zda nejsou poškozené.Při manipulaci s balonky plněnými heliem buďte opatrní-jsou snadnější než vzduch a mohou snadno ulítnout.

Parametry produktu Balónky Máša a Medved 28cm 8ks

  • EAN: 5201184865675
  • Výrobce: Procos
  • Cena s DPH: 109 Kč

Podobné produkty

Balónky Máša a Medved 28cm 8ks

Další produkty od výrobce

Procos

od oblíbené společnosti Procos - tento hit můžete pořídit výhodně za 109 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
  • 99 Kč při zasílaní přes Zásilkovnu
  • 125 Kč při zasílání kurýrem, v případě platby za objednané zboží převodem nebo kartou
  • 150 Kč při zasílání kurýrem s platbou na dobírku
Platba

  • Besteron - Platba kartou
  • Platba předem na náš bankovní účet