Fóliový balónek Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm

Fóliový balónek Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm

Vynikající Fóliový balónek Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm populárního výrobce za příznivou cenu 75 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 4 ks

75 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Fóliový balón Happy Birthday Lesní zvířátka 45cmFóliový balón Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm – dokonalá dekorace na dětskou oslavu!S tímto barevným a veselým fóliovým balónem s motivem afrických zvířat a nápisem „Happy Birthday“ vytvoříš jedinečnou atmosféru plnou dobrodružství.Proč si vybrat právě tento balon?Veselá zvířátka: Balon je zdoben roztomilými lesními zvířátky, která jistě potěší každého malého průzkumníka.Jasné barvy: Živé barvy a kontrastní vzory upoutají pozornost a rozzáří každou místnost.Napis "Happy Birthday": Díky nápisu "Happy Birthday" je balón ideální pro oslavu narozenin.Velký rozměr: S průměrem 45 cm je balón dostatečně velký na to, aby ho bylo vidět z dálky.Všestranné použití: Balon můžeš nafouknout heliem a nechat ho volně létat nebo ho připevnit na šňůrku a zavěsit.Dlouhá životnost: Foliový balón vydrží nafouknutý několik dní, takže si z něj můžeš déle užívat.Nápady na balónovou výzdobu:Dopřejte si roztomilou balonovou kytici: Nechte svou fantazii pracovat a vytvořte si jedinečnou balónovou kytici z barevných balónů.DIY originální balónový sloup: Vytvořte sloup z balónů naplněných vzduchem. Fóliový balón umístěte na vrch sloupce.Střídejte balony v jiných barvách pro barevný efekt.Ozdobte stěnu balonovou girlandou: Spojte balón s barevně laděnými papírovými girlandami, stuhami nebo jinými dekoracemi. Můžete použít i banner s nápisem "Happy Birthday" nebo připnout k tomu čistě latexové balóny naplněné vzduchem.Doporučujeme Vám objednat si i různé doplňky pro fóliové balóny:Závaží: Nedovolte balónem, aby Vám uletěli. Se závažím umíte umístit balón kamkoli chcete, aniž byste byli limitováni židlemi nebo zábradlím.Stuha: Slaďte barvu balonů se stuhou pro dokonalý efekt. Stuha dodá balonům elegantní vzhled a usnadní jejich manipulaci při uvazování balonů.Pumpa na balóny: Vhodný doplněk pro plnění balónů vzduchemHeliová bomba: Skvělý způsob, jak rychle a jednoduše naplnit balóny heliem v pohodlí doma.Nabízíme v různých velikostech, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.Bezpečnostní upozornění:Udržujte mimo dosah dětí do 3 let.Malé části představují nebezpečí udušení.Fóliové balóny nikdy nevypouštějte do vzduchu.Nepoužívejte balón v blízkosti ohně nebo zdrojů tepla.Po použití balón zlikvidujte zodpovědně.S nafoukaným balónem nenechávejte děti bez dozoru.Plneni fólioveho balóna héliovou bombouPlneni fóliového balóna vzduchem s pumpouBalónkovy sloup s fóliovým balónomVyfouknuti fóliového balóna

Parametry produktu Fóliový balónek Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm

  • EAN: 5904610149737
  • Výrobce: PartyPal
  • Cena s DPH: 75 Kč

Podobné produkty

Fóliový balónek Happy Birthday Lesní zvířátka 45cm

Další produkty od výrobce

PartyPal

od kvalitní značky PartyPal - tento artikl čeká na vás v časově omezené akci za 75 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
  • 99 Kč při zasílaní přes Zásilkovnu
  • 125 Kč při zasílání kurýrem, v případě platby za objednané zboží převodem nebo kartou
  • 150 Kč při zasílání kurýrem s platbou na dobírku
Platba

  • Besteron - Platba kartou
  • Platba předem na náš bankovní účet