Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cm

Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cm

Oblíbený produkt Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cm od kvalitního výrobce za výhodnou cenu 102 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem > 3 ks

102 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cmUž se blíží Silvestr as ním také čas na oslavy a zábavu! Hledáte originální a zábavný ubrus, který dodá vaší silvestrovské oslavě tu pravou atmosféru? Potom je tu pro vás náš plastový ubrus Happy New Year! S rozměry 137x259 cm je ideální pro stolování pro 6-8 osob a díky svému slavnostnímu designu s motivem novoročního pozdravu Happy New Year a barevného ohňostroje zaručeně rozzáří váš stůl a dodá vaší oslavě novoroční šmrnc.Proč vybrat plastový ubrus Happy New Year?Slavnostní design: Ubrus s motivem novoročního pozdravu a barevného ohňostroje dodá vaší silvestrovské oslavě tu pravou atmosféru a zaručeně potěší vaše hosty.Praktický materiál: Ubrus je vyroben z odolného plastu, který je odolný vůči vodě a skvrnám. Snadno se čistí a je vhodný i pro opakované použití.Velké rozměry: S rozměry 137x259 cm je ubrus dostatečně velký pro stolování pro 6-8 osob.Skladný a lehký: Ubrus se snadno skládá a přenáší, takže jej můžete vzít s sebou kamkoli.Plastový ubrus Happy New Year je ideální pro:Silvestrovské oslavy a večírkyNovoroční posezení a setkáníTematické párty s motivem Nového rokuPro všechny, kteří si chtějí užít zábavu a oslavy ve slavnostní atmosféřeTipy k použití:Ubrus můžete rozložit na stůl a doplnit ho o novoroční dekorace, jako jsou balony, girlandy a konfety.Můžete jej použít i na terase nebo na balkoně a vytvořit si tak útulné místo k posezení s přáteli a rodinou při čekání na půlnoc.Ubrus je ideální i pro dětské oslavy a narozeninové párty, protože jeho zábavný design zaručeně potěší děti.

Parametry produktu Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cm

  • EAN: 048419729709
  • Výrobce: Amscan
  • Cena s DPH: 102 Kč

Podobné produkty

Plastový ubrus Happy New Year barevný 137x259cm

Další produkty od výrobce

Amscan

od známého výrobce Amscan - tento hit seženete s extra slevou za 102 Kč. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
  • 99 Kč při zasílaní přes Zásilkovnu
  • 125 Kč při zasílání kurýrem, v případě platby za objednané zboží převodem nebo kartou
  • 150 Kč při zasílání kurýrem s platbou na dobírku
Platba

  • Besteron - Platba kartou
  • Platba předem na náš bankovní účet