Závěsná rozetka černá 41cm

Závěsná rozetka černá 41cm

Zákazníky doporučované zboží, Závěsná rozetka černá 41cm pocházející od značky za přívětivou cenu 48 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: 

Skladem

48 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Závěsná rozeta černá 40cmZákladní informace papírové rozety:Materiál: PapírPrůměry: 40cmBarva: Černá Vlastnosti:< ul data-sourcepos="7:1-12:0">Snadná montáž:Rozeta je předmontována a připravena k zavěšení. Stačí ji rozvinout a pověsit na háček, šňůrku nebo hřebík - hotovo!Všestrannost:Rozeta se hodí pro různé použití. Můžete ji pověsit na zeď, strop, dveře, okna, nebo ji použít na ozdobení stolů, dárkových košů a fotozóny.Kreativita bez hranic : Rozetu můžete kombinovat s jinými dekoracemi, jako jsoubalóny, girlandy a konfety, abyste vytvořili jedinečný a poutavý vzhled.Pro každou příležitost : Tato roztomilá ozdoba dodá šmrnc jakékoli slavnosti, ať už slavíte dětských oslavy, svatbu a tematický večírek.Bonusové tipy:Použijte rozetu jako součet foto rekvizity pro zábavné fotky z oslavy.Skladování:Udržujte rozetu v suchu a temnu, abyste předešli vyblednutí a poškození vlhkostí.Skladujte ji v původním balení, pokud je to možné.Nenakládejte na rozetu těžké předměty. Bezpečnostní pokyny:Nevhodné pro děti do 3 let kvůli riziku udusení malými částmi.Vyrobeno z hořlavého materiálu. Udržujte mimo ohně a jiné zdroje tepla.Nevhodné pro použití venku v dešti nebo sněhu.Před recyklací odstraňte všechny stuhy a ozdoby.Nejsou biologicky rozložitelné.Využijte poškozené rozety pro kreativní aktivity.Likvidujte v koši na papír.

Parametry produktu Závěsná rozetka černá 41cm

  • EAN: 011179642601
  • Výrobce: Unique
  • Cena s DPH: 48 Kč

Podobné produkty

Závěsná rozetka černá 41cm

Další produkty od výrobce

Unique

od společnosti Unique - toto zboží pořídíte za téměř velkoobchodní cenu 48 Kč. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • zdarma při objednávce nad 2 000 Kč
  • 99 Kč při zasílaní přes Zásilkovnu
  • 125 Kč při zasílání kurýrem, v případě platby za objednané zboží převodem nebo kartou
  • 150 Kč při zasílání kurýrem s platbou na dobírku
Platba

  • Besteron - Platba kartou
  • Platba předem na náš bankovní účet